İlan Duyuru Mesaj

1-7 Mart Muhasebe Haftası Kutlaması Yapılmayacak

6  Şubat günü başlayan ve peşi sıra devam eden depremlerde binlerce canımız aramızdan ayrıldı. Yaşam alanlarımız, iş yerlerimiz yok oldu. Yaşadığımız bu büyük felaket sadece o bölgeyi değil, Ülke olarak hepimizi derinden sarstı.

Abone Ol

6 Şubat günü başlayan ve peşi sıra devam eden depremlerde binlerce canımız aramızdan ayrıldı. Yaşam alanlarımız, iş yerlerimiz yok oldu. Yaşadığımız bu büyük felaket sadece o bölgeyi değil, Ülke olarak hepimizi derinden sarstı.

Öncelikle Milletimizin Başı Sağ olsun. Yaralılarımıza ve Milletimize Büyük Geçmiş olsun. Canlarını kaybeden meslektaşlarımızın

ve vatandaşlarımızın aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Sevgi, şükran ve rahmetle anıyoruz. Yaşadığımız deprem felaketinden dolayı her yıl kutladığımız 1-7 Mart Muhasebe Haftası etkinliklerini iptal etme kararı almış bulunmaktayız. Nevşehir SMMMO ve üst birliğimiz TÜRMOB, bu büyük felaketin yaralarını sarmak için imkanları ölçüsünde çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam etmektedir. Dayanışma ile yaralarımızı birlikte saracağız. Muhasebe Haftamızda acımız büyük, içimiz buruk ama el eleyiz, yürek yüreğeyiz. Bir daha böylesi felaketler yaşamamak en büyük temennimizdir. Ülkece içinde bulunduğumuz bu zor durumlardan birlik ve beraberlik ile daha da güçlü bir şekilde üstesinden geleceğimize eminiz. Bu felaketlerin son bulmasınını temenni eder, Şahsım ve

kurullarım adına hayatını kaybeden meslektaşlarımıza, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

Filiz SAYIN

Nevşehir SMMM Odası Başkanı