Abdullah Çatlı, ömrünü vatana millete hizmet için harcamış, cennetmekan şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşlığını yapmış Asalaya karşı mücadele etmiş, üstüne atılan iftiralara rağmen vatana hizmet etmekten geri durmamış bu vatanın evladıdır. O da tıpkı şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu gibi kaza süsü verilen bir suikast sonucu şehit olmuştur. Abdullah Çatlı'nın isminin yaşatılması hem Nevşehirin hem de bu ülkenin bir borcudur. Nevşehir Alperen Ocakları olarak bunun için mücadelemizi Abdullah Çatlı'nın Çocuklarıyız Platformu ile sürdürüyoruz. Bu konuda  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan daha önce verdiği sözü yerine getirmesini bir kez daha istiyoruz. Ayrıca mafya lideri Alaattin Çakıcı'nın ve "Öcalana Paşalık verelim" diyen Fetocu Mümtazer Türkönenin salıverilmesine sesini çıkarmayıp Abdullah Çatlı'nın Nevşehir'de isminin yaşatılmasını istemeyenlerden ellerini vicdanlarına koymalarını ve bir kez daha düşünmelerini istiyoruz
Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun da dediği gibi "Biz Abdullah Çatlı'yı temiz bir Anadolu çocuğu olarak tanıdık" diyor ve şehadetinin 24. Yılında Abdullah Çatlı reisi rahmet ve minnetle anıyor, 8 Kasım Pazar günü kabri başında yapılacak anma programına maske ve mesafe kuralına uyularak tüm sevenlerini bekliyoruz.
Nevşehir Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı 
Ramazan KALKAN

Nevşehir'de Gazze'ye Destek: "Zulme Karşı Mazlumun Yanındayız" Nevşehir'de Gazze'ye Destek: "Zulme Karşı Mazlumun Yanındayız"