Spor

Abuzer Atıyor Karacabey Kazanıyor

Geçtiğimiz sezonun 2. Yarısında Transfer olduğu Nevşehir Belediyespor’da beklentilerin altında kalan ve birçoğumuz tarafından yerden yere vurulan eski Forvetimiz; Abuzer Gaffar TOPLU, yeni takımı Karacabey Belediyespor’da ise adeta k?

Abone Ol

Geçtiğimiz sezonun 2. Yarısında Transfer olduğu Nevşehir Belediyespor’da beklentilerin altında kalan ve birçoğumuz tarafından yerden yere vurulan eski Forvetimiz; Abuzer Gaffar TOPLU, yeni takımı Karacabey Belediyespor’da ise adeta küllerinden yeniden doğuyor.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Nevşehir Belediyespor’la aynı grupta yer alan Karacabey Belediyespor Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Teknik Direktörlüğünü Erdoğan Yılmaz’ın yaptığı İstanbul temsilcisi Karacabey Belediyespor Mütevazi kadrosuyla 3. Lig 3. Grup’ta fırınalar estiriyor.

En yakın rakibi Soma Spor’a 6 puan fark atan, temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’un ise 10 puan önünde yer alan Lider Karacabey Belediyespor’da öne çıkan öyle bir isim var ki; o da hepimizin yakından tanıdığı Abuzer Gaffar TOPLU.
Golcü futbolcu bu sezon attığı gollerle takmı Karacabey Belediyespor’u sırtlamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Nevşehir Belediyespor formasıyla 17 maça çıkan Abuzer sadece 1 gol atmıştı.

Abuzer Gaffar TOPLU
Nevşehir Belediyespor İstatistikleri:
Oynadığı Maç Sayısı: 17
İlk 11’de Çıktığı Maç Sayısı: 3
Aldığı Süre: 511 Dakika 
Attığı Gol Sayısı: 1

Abuzer Gaffar TOPLU
Karacabey Belediyespor İstatistikleri:
Oynadığı Maç Sayısı: 18
İlk 11’de çıktığı Maç Sayısı: 17
Aldığı Süre: 1501 Dakika
Attığı Gol Sayısı: 12


Bize de Gol Atmıştı

Abuzer Gaffar TOPLU; Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan ve Karacabey Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona eren maçta Nevşehir Belediyespor ağlarını da sarsmıştı.

Ne Diyelim KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUYOR BAZEN...