MHP'nin Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, esnaflar ve vatandaşlar ile yaptığı sohbetler sonrası ses getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Nevşehir Belediye Başkan adayı Adnan Doğu, seçim gezisi için gittiği Atatürk Bulvarında hareketli bir gün geçirdi.

Doğu, Atatürk Bulvarında ki vatandaş ve esnaflarla bir araya gelerek destek istedi. Burada vatandaşların ilgisiyle karşılanan MHP Adayı, esnaflarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Kendisinin de çarşı merkezinde esna olmasından dolayı büyük ilgi ve takdir gören Adnan Doğu, geziler sırasında da zaman zaman tezgah arkasına geçerek satış yaptı.

Esnafla birlikte çalışarak müşterilere hizmet veren Doğu, 31 Mart günü kendisine ve partisine destek istedi. Bu hoş sohbetler hem esnafın, hem de vatandaşın hoşuna gitti.

Ayrıca bu ziyaretlerde Doğu'nun 'Var mı benim memleket kokan hemşerilerim gibisi. Herşey bir yana sizler bir yanasınız. Göreve geldiğimde ben bu şehri hep birlikte kalkındıracağız. Alın size 50 yıllık esnaf sözü.' demesi burada ki kendisini dinleyen vatandaşlardan büyük alkış aldı. Hatta bu söylem gün boyu borada ses getirdi.

Adnan Doğu'nun çarşı ziyaretindeki samimi ve etkileyici görüntüleri, seçim atmosferine de ayrı renk katmış durumda. Bu verimli geçen ziyaretin ardından konuşan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, ' Şehrimizin her köşesinde olduğu gibi burada da esnaflarımız ve vatandaşlarımızla birlikte olmak benim için son derece değerli. Şehrimizin geleceği için titizlikle hazırladığımız projelerimizi anlatmak için buradayız. Nevşehir'i daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek. Halkımın sorunlarını dinlemek, ihtiyaçlarınıza çözüm bulmak için buradayım. Onların desteğiyle el ele vererek Nevşehir'imizi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.' Dedi.