Ziyaretler

Ak Parti İl Başkanı Ve Milletvekillerimizle Esnaflarımızın Sorunları Ele Alındı

Ak Parti İl Başkanı ve Milletvekillerimizle Esnaflarımızın Sorunları Ele Alındı Birlik Başkanımız Mehmet Pınarbaşı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarlarımızın yaşadığı soru

Abone Ol

Ak Parti İl Başkanı ve Milletvekillerimizle Esnaflarımızın Sorunları Ele Alındı 

Birlik Başkanımız Mehmet Pınarbaşı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarlarımızın yaşadığı sorunlar ele alındı. 

AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'nin de katıldıkları toplantıda; Pandemi sürecinde Nevşehir'deki esnaf ve sanatkârlarımızın yaşadıkları sorunlar, süreç boyunca alınan ekonomik tedbirlerin esnaf ve sanatkarlarımıza yansımaları, destek kredilerinden esnaf ve sanatkarlarımızın ne ölçüde yararlanabildiği ve esnaf sanatkârlarımızın güncel sorunları ve çözüm önerileri konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, esnaf sanatkarlarımızın sorunlarına göstermiş oldukları hassasiyet sebebiyle AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'ye teşekkür etti.