Siyaset

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan Avanos ve Kozaklı'da

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Ak Parti ikinci sıra Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan Avanos'ta Parti teşkilatı ile bir araya geldi.

Abone Ol

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Ak Parti ikinci sıra Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan Avanos'ta Parti teşkilatı ile bir araya geldi.

Anne tarafından Avanoslu, baba tarafından Kozaklılı olduğu bilinen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan Avanos'ta çarşı esnafları ve Avanoslu vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan'ın ikinci durağı Kozaklı ilçemiz oldu. AK Parti Kozaklı İlçe Teşkilatında alkışlarla karşılanan Çalışkan, Kozaklı'da esnaf ve vatandaşlarımızla kucaklaştı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan yaptığı açıklamada, "İl Başkanımız Ali Kemikkıran ve İlçe Başkanımız Ömer Önal, yönetim kurulu üyelerimiz ile Avanos'umuzun esnaflarını bir bir ziyaret ettik.

Avanos bizi bağrına bastı.

Gümbür gümbür geliyoruz inşallah. Ardından Kozaklımızdaydık... Böyle samimi karşılama, bu içtenlik...

Kozaklı bir başka güzel karşıladı bizi.

Baba ocağı Kozaklı'mızdayız.

İlk Olarak evimiz olan ilçe teşkilatımız ile bir araya geldik. İlçe Başkanımız Orhan Uçar'ın Başkanlığında, Gençlik, Kadın Kolları ve Belediye Başkanımız Akif Kabukçuoğlu'nun da katılımı ile AK Kadrolarınız ile buluşup 14 Mayıs seçimler hakkında istişarelerde bulunduk.

Memleketimizin öz evlatları kime destek olacağını iyi bilir. Ne reisi yalnız bırakır, ne de AK Partimizi." İfadelerine yer verdi.