Nevşehir de Bugün

Ak Parti Nevşehir Teşkilatından Kandil Ziyaretleri

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe BaşkanıFerit Yiğitarslan, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker Kadir Gecesi münasebetiyle vatandaşları,Sağlık Çalışanlarını ve

Abone Ol

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe BaşkanıFerit Yiğitarslan, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker Kadir Gecesi münasebetiyle vatandaşları,Sağlık Çalışanlarını ve Emniyet Güçlerini ziyaret ederek kandillerini kutladı ve kandil simidi ikram ettiler.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "İçten edilen samimi bir duanın her şeyi değiştirebileceğine imân edin.Rabbim, Sen affedicisin, affetmeyi seversin. Bizi de affet!

Kadir Gecesi münasebetiyle AK Kadrolarımız ile gündüz vatandaşlarımıza, gece de hem karantinadaki hemşehrilerimize hem de Pandemi döneminin en önemli unsurları sağlık çalışanlarımıza ve de emniyet güçlerimize Kandil simidi dağıttık.. Allah kabul eylesin. Gecemiz mübarek olsun.." İfadelerini kullandı.