AK Parti’de il ve ilçe kongreleri öncesi kritik öneme sahip delege seçimleri bugün başladı. Nevşehir'de, merkez ilçe ve diğer 7 ilçede yapılacak seçimler sonucunda toplam 3200 delege belirlenecek.

AK Parti’de il ve ilçe kongresi öncesi 21 Eylül Cumartesi ve 22 Eylül Pazar günleri delege seçimleri yapılacak.

Nevşehir'de delege seçimleri

21 Eylül Cumartesi

13.00 Ürgüp

13.00 Avanos

13.00 Derinkuyu

13.00 kozaklı 

22 Eylül Pazar

14.00 Hacbektaş

14.00 Merkez

14.00 Gülşehir

14.00 Acıgöl

Yapılacaktır. 

Delege seçimleri hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından yürütülen , ilçe kongreleri delege seçimleri bugün itibarıyla başladı.. İlk olarak Ürgüp, Avanos, Derinkuyu ve Kozaklı ilçelerinde gerçekleştirilen seçimler, partimizin demokratik yapısını ve katılımcılık ilkesini yansıtarak, yoğun bir katılımla devam etmektedir.

Yarın ise Hacıbektaş, Merkez, Gülşehir, Acıgöl ve Nar ilçelerinde sürecek olan delege seçimleriyle, Nevşehir genelinde her ilçeden 400 delegenin belirlenmesi hedeflenmektedir. Bu süreç, partimizin güçlü ve dinamik yapısının pekiştirilmesine katkı sağlayacak önemli bir adımdır.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı olarak, delege seçimlerinin demokratik bir ortamda ve yüksek katılımla gerçekleşmesini memnuniyetle karşılamakta, seçimlerin teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni etmekteyiz." dedi.