Siyaset

Av. Mustafa Rauf Yanar’a, Ak Parti Genel Merkezinde Yeni Görev

Ak Parti Nevşehir Bir Önceki Dönem İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Genel Merkez Teşkilat Koordinatörlüğü görevine getirildi.Ak Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı ile başl

Abone Ol

Ak Parti Nevşehir Bir Önceki Dönem İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Genel Merkez Teşkilat Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Ak Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı ile başladığı Siyasi hayatında 4 yıl İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve 3 yılı aşkın da İl Başkanlığı görevini yürüten Rauf Yanar, partisinin 7. Olağan İl Kongresinde görevini şu anki İl Başkanı Ali Kemikkıran’a devretmişti.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Eğitim ve Koordinasyondan Sorumlu Teşkilat Koordinatörlüğü görevine getirilen Yanar, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;
“Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in Başkanlığında, Teşkilat Koordinatörleri Çalışma Kampı için Kızılcahamam’dayız.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 2023 vizyonu ve hedeflerine ulaşmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.

Niyet Hayr, Akıbet Hayr...”
İfadelerini kullandı.