Nevşehir de Bugün

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Özdemir Aza Adaylarını Açıkladı

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Özdemir, Güçlü Kadrosunu AçıkladıBahçelievler Mahallesi'nde muhtarlığı için çalışmalarına devam eden Serkan Özdemir, kuvvetli bir ekip oluşturarak azalarını duyurdu.

Abone Ol

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Özdemir, Güçlü Kadrosunu Açıkladı

Bahçelievler Mahallesi'nde muhtarlığı için çalışmalarına devam eden Serkan Özdemir, kuvvetli bir ekip oluşturarak azalarını duyurdu.

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Özdemir, "Mahallemizi daha yaşanabilir, huzurlu ve gelişmiş bir yer haline getirmek için buradayız. Sizlere hizmet etmek ve mahallemizi daha ileriye taşımak için güçlü bir ekibi bir araya getirdik" dedi.

Serkan Özdemir Kimdir?

10.10.1975'te Nevşehir'de doğdum. Eğitimimi Nevşehir merkezde tamamladım. Küçük yaşta fotoğrafçılık sektöründe çalışmaya başladım. Bir süre özel sektörde çalıştım ve sonra kendi mesleğim olan fotoğrafçılık sektöründe kendi işyerimi açtım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Emekli oldum ve 24 yıldır Bahçelievler Mahallesi'nde oturuyorum.

Mahallemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından biliyorum. Mahallemize daha iyi, daha güzel ve daha yaşanabilir bir ortam sağlamak için, sizler için çalışacağım.

Mahallemizin altyapısını, güvenliğini, temizliğini, sosyal ve kültürel faaliyetlerini geliştirmek için

projelerim var.

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Özdemir olarak siz değerli mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum.

Hep Birlikte Daha İyiye Bahçelievler,

Daha Güzele Bahçelievler, Hep Birlikte Bahçelievler...