Özel Haber

Başkan Arı’dan Emektar Personellere Ödül

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından göreve geldiği Nevşehir Belediye Belediyesi’nde; Spor, Sanat ve Sosyal Faaliyetler başta olmak üzere, birçok alanda yaptığı başarılı çalışmalarla Ulusal Medyada da adından sıkça söz ettire

Abone Ol

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından göreve geldiği Nevşehir Belediye Belediyesi’nde; Spor, Sanat ve Sosyal Faaliyetler başta olmak üzere, birçok alanda yaptığı başarılı çalışmalarla Ulusal Medyada da adından sıkça söz ettiren, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın gündeminde bu kez; Nevşehir Belediyesi’nin Gizli Kahramanları var.

Onlar Belediye’nin Emektarları

Nevşehir Belediyesi’nde perdenin arkasında görünmeyen öyle bir ekip var ki, çoğumuzun belki de isimlerini dahi bilmediği; işte onlar Belediye’nin gizli kahramanları.

Kimi zaman yollarda biriken karı, kimi zaman ise buz sarkıklarını temizlerken gördüğümüz, mesai mefhumu gözetmeksizin, saatlerce belki de günlerce ailelerini dahi göremeyen, Nevşehir Belediyesi’nin “Gizli Kahramanlarının” en büyük destekçisi ise Belediye Başkanımız Rasim Arı’dan başkası değil.

Adaylığı, hatta Aday Adaylığı döneminde dahi, “hakkıyla çalışan, emeğini esirgemeyen, mesai mefhumu gözetmeksizin hem Allah katında hem de Millet nezdinde maaşını hak eden personelinin” sonuna kadar yanında olacağını daha önce defalarca dile getiren Rasim Arı; özveriyle çalışarak örnek olan Belediye Personellerinin her birini; “Çeyrek Altın” ile ödüllendireceğini açıkladı.

Konuya dair Sosyal Medya Hesabından yayımladığı bir video ile açıklamalarda bulunan Arı; 
“Gece 22:30 sıfırın altında 3 
Aldığın/ aldığınız her kuruş ananızın aksütü gibi helal olsun.
Gece gündüz demeden bu şehrin rahatı için mücadele eden herbir kardeşim gözlerinizden öpüyorum... Herbirinizi çeyrek altın ile mükafatlandırıyoruz.” İfadelerini kullandı.