AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Muhammed Feyzi Aygün, ilk mesajında partililere birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Kırgınlık ve küskünlükleri geride bırakarak Nevşehir'de AK Parti'yi yeniden rekorlar listesine sokmayı hedeflediğini belirten Aygün, tüm dava arkadaşlarını bu amaç doğrultusunda mücadele etmeye davet etti. Göreve atanmasını takiben ilk ziyaretini, trafik kazasında kaybettiği kardeşinin mezarına yapacağını belirten Aygün, partiye ve şehre hizmet etmeye kararlı olduğunu vurguladı.

Başkan Aygün Mesajında, "Kıymetli geçmiş dönem milletvekillerimiz, geçmiş dönem ve mevcut belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarımız, bu davaya gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımız, hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Cuma günü yapılan istişareler neticesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle bu ateşten gömleği giydim, bu zor göreve atandım.

Mevcut durumda Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e koordinatörlerimiz Ali Taylan Öztaylan, Selman Oğuzhan Eser, Melek Şimşek’e milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan'a, geçmiş dönem milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'ye, geçmiş dönem belediye başkanlarına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

44 aydır bu görevi sürdüren, bu bayrağı taşıyan Ali Başkanımıza, Ali abime ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Başkanım, koltuğun başına geçtiğimde, koltuk ağırmış şimdi farkettim dedim. Bu görevi 3 yıldır layıkıyla yerine getiren Ali Başkan'a huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

AK Parti, yeniliği ve güncellemeyi en iyi yapan ve Türk siyasi tarihine örnek olan bir partidir. Bizde devir teslim törenleri bir bayram, bir şenlik havasında geçer. Mevcut durumda da bir bayram ve bir şenlik yaşıyoruz. 

Tabi yapacak çok işimiz var, sorumluluklarımızın bilincindeyiz, farkındayız. Buradaki yegâne görevimiz, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına şehrimizden omuz vermek, onun omzuna yük vermek değil, onun omzundan yük almak olacaktır.

Tabi mevcut durumda daha çok bir araya geleceğiz, görüşeceğiz, ayrıntılı istişarelerde bulunacağız fakat AK Parti Nevşehir İl Başkanı olarak ilk mesajım şudur: 

Kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak, bu davaya gönül vermiş her bir dava arkadaşımı, bu şehre ve bu davaya sahip çıkmaya davet ediyorum.

AK Parti Nevşehir, rekorlar partisidir. 2002 yılından bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde rekor listesini açın, Nevşehir’i görürsünüz. Mevcut durumda, öncelikle amacımız AK Parti Nevşehir'i o rekorlar listesine yeniden dâhil etmek olacaktır. 

Bu noktada, çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Tekrar söylüyorum, bu parti hepimizin partisi, bu dava hepimizin davası, bu bina hepimizin binası. Artık kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak, bu hedef için hep birlikte mücadele vermemizi talep ediyorum.

Bu noktada, mevcut durumda ben tekrardan Cumhurbaşkanımıza, milletvekillerimize, Ali Başkanımıza çok teşekkür ederim. Bizim üzerimize düşen, birlik ve beraberliği sağlayarak, birlik beraberlik içerisinde bu partiyi yeniden o rekorlar listesine sokmak olacaktır.

Şimdi bir de kişisel bir ricam var. Bir başkan bir Milletvekili atandığında,göreve başladığında şöyle haberler yapılır: “İlk ziyaretini şuna yaptı, ilk ziyaretini buna yaptı.” Bazılarınız bilir, bazılarınız bilmez, 24 yaşındaki kardeşimi trafik kazasında kaybettim. Burdan çıktığımda ilk ziyaretimi kardeşime yapacağım müsait olan tüm dava arkadaşlarımı bekliyorum, inşallah.

Tekrardan, hepinizin ayağınıza sağlık, şerefler verdiniz. Hoş geldiniz. Geçmişlerimizin ruhu için bir Fatiha okuyalım. Ayaklarınıza sağlık." İfadelerine yer verdi.