Nevşehir de Bugün

Başkan Çekiç’ten Hayırseverlere Teşekkür Plaketi

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kaymaklı Belediyesi İftar Sofrasına katkıda bulunan vatandaşlar ile bir araya geldi.Pandemi dolayısıyla bir süredir ertelenen tören 4 grup halinde sosyal mesafe kuralına uygun ve maskelerle gerçe

Abone Ol

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kaymaklı Belediyesi İftar Sofrasına katkıda bulunan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Pandemi dolayısıyla bir süredir ertelenen tören 4 grup halinde sosyal mesafe kuralına uygun ve maskelerle gerçekleşti. Ramazan ayında iftar sofrasında birçok insanın buluşmasına vesile oldukları için teşekkür eden Başkan Çekiç, birlik ve beraberliğin önemli göstergelerinden olan Ramazan ve iftar sofralarının daha da büyüyerek bölgede örnek olması temennisinde bulundu. Başkan Çekiç, “Ramazan ayı boyunca günde 250 kişilik yemek çıkartıldı ve 95 ailenin evine iftar yemeği götürüldü. Her gün farklı menülerle yemekler hazırlandı. Ayrıca pandemi dolayısıyla 20.000 adet maske dağıtımı yapıldı. Duraklar, camiler, berberler, pazar yeri gibi bir çok alan dezenfekte edildi. Toplamda 4.200 litre dezenfektan kullanıldı. 245 ailemize erzak yardımı, 110 ailemize alışveriş çeki verdik. 400 aileye bir hayırsever vesilesi ile patates yardımında bulunduk. Vefa Sosyal ekibimiz 315 yaşlı talebini karşıladı. Ben tüm bunlar için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.