Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci Ankara'da Nevşehir Milletvekilleri Filiz Kılıç, Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan'ı ziyaret etti. Başkan Çiftci ayrıca Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Yönetim Kurulu Genel Başkanı ve Genel Müdürü Şinasi Candan'ı makamında ziyaret etti. 

Gülşehir Belediye Başkan Erkan Çiftci ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamalarda,

"Ankara'da gerçekleştirdiğim yoğun programın sonunda, Nevşehir Milletvekilimiz TBMM MHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Filiz Kılıç Hanımefendi'yi ziyaret etmek benim için büyük bir onurdu. Kendisiyle ilçemiz Gülşehir'in potansiyeli, ihtiyaçları ve geleceği üzerine derinlemesine bir sohbet gerçekleştirdik. Sayın Kılıç'ın ilgi ve desteği, ilçemizin sorunlarını çözme azmimizi pekiştirdi. Bu özel buluşmada hissettiğim samimiyet ve işbirliği ruhu, ilçemiz için umut verici bir adım oldu. Kendisine nazik ev sahipliği ve değerli zamanı için içten teşekkürlerimi sunarım.

Ankara'da gerçekleştirdiğim programın içinde, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Sayın Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün beyefendilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Süleyman Bey'in yoğun programı sebebiyle kendisiyle TBMM bahçesinde özel bir görüşme gerçekleştirdik. Bu değerli buluşmada, çalışmalarımızı ve ilçemiz Gülşehir'in potansiyelini ele aldık. Kendilerine nazik ev sahipliği ve samimi ilgileri için teşekkür ederim.

Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Yönetim Kurulu Genel Başkanı ve Genel Müdürü Sn. Şinasi CANDAN beyfendiyi makamında ziyaret ettik. Kurum içi iş birliği ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Ziyaret sırasında, belediyemizin malzeme yönetimi ve tedarik stratejileri üzerine detaylı bir değerlendirme gerçekleştirdik. Sn. Şinasi CANDAN beyfendiye misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum." İfadelerine yer verdi. 

F B I M G 1720651179043

F B I M G 1720650659982

F B I M G 1720650701066