Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, mahallelerinde ihtiyaç ve talepleri tespit ederek vatandaşların dertleriyle dertlenen muhtarların yerel yönetimler ve devletin tüm kurumları arasına köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde başkan yardımcıları Veli Kırşehirli ve Hasan İler ile birlikte “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma programına katıldı. Burada Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve beraberindeki muhtarların günlerini tebrik eden Arı, halkın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş olan ve kendilerinin de yakın mesai arkadaşları olarak gördükleri muhtarların, vatandaşların hizmetle buluşturulması noktasında bu görevlerini özveri ve meşakkatle yerine getirdiklerini kaydetti.

Her zaman muhtarları, vatandaşlara birlikte hizmet ettikleri yol arkadaşı olarak gördüklerini ifade eden Arı, “Mahalle sakininin derdi ile kendi dertleri gibi uğraşan muhtarlarımız vatandaşlarımızın ve bizim sesimizdir. Birçok alanda Türkiye’nin örnek şehri ve marka bir kent haline getirmeyi arzuladığımız Nevşehir’i kalkındırmak, geliştirmek ve geleceğe taşımak için muhtarlarımızla her zaman iş birliği yapmaktayız. Yatırımlar noktasında aldığımız kararlarda onların fikir ve düşüncelerine büyük önem vermekteyiz. Onları biz yol arkadaşı olarak görüyor, geleceğin Nevşehir’ini onlarla birlikte inşa ediyoruz. Bu vesilelerle geçmişten bugüne görev yapan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyorum.” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 19 At 12.14.25 (3)

Whatsapp Image 2024 10 19 At 12.14.26

Whatsapp Image 2024 10 19 At 12.14.25 (1)

Whatsapp Image 2024 10 19 At 12.14.25 (2)