Bir önceki Acıgöl Kaymakamımız Doğukan Koyuncu'ya Acıgöl ilçemizden vefa ziyaretleri gelmeye devam ediyor. Vedası ile duygusal anlar yaşatan Kaymakam Koyuncu'yu unutmayan Acıgöllü hemşehrilerimiz vefa ziyaretlerini sürdürüyor. 

Afyon'a bağlı İhsaniye ilçesi Kaymakamlığı görevine devam eden Kaymakam Doğukan Koyuncu ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada,

"Bugün eski görev yerim Nevşehir Acıgöl ilçemizden Kozluca köyü muhtarı Harun Afşar ile köy sakinlerinden Bekir Bey ile İsmail Bey beni ziyarete geldiler mutlu ettiler. Hoş ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.

Doğukan KOYUNCU Kimdir ?

1992 yılında İstanbul İlinin Beyoğlu İlçesinde doğmuş olup aslen Yozgatlıdır. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlayıp 2010 yılında başladığı Yalova Üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler Bölümünden 2015 yılında mezun oldu. 2017 yılında Türkiye Halk Bankası A.Ş.‘de Uzman Yardımcısı olarak iş hayatına başlamış olup, 2018 yılında yapılan Kaymakamlık sınavını kazanarak 107. Dönem Edirne Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etmiştir. Edirne Valiliği İl stajını tamamladıktan sonra Bursa İli Mudanya İlçesi ve Sakarya İli Sapanca İlçesinde Kaymakam refikliği stajını tamamladı. Kaymakamımız İçişleri Bakanlığının 30.05.2019 tarihli onayı ile Acıgöl İlçesinde 21 ay süreyle Kaymakam Vekilliği olarak görev yapmıştı.

            İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 23.06.2021 tarihli Bakanlık Onayı ile Kaymakamlığımıza atanan Kaymakamımız Sayın Doğukan KOYUNCU 30 Haziran 2021 Çarşamba günü itibariyle İhsaniye ilçemizdeki görevine başladı.