Gülşehir

Bu Nasıl Bir Açgözlülük, Bu Nasıl Bir Vicdan ?

Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre Gülşehir ilçemizde dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından Kızılırmak'a elektrik verilerek başta balıklar olmak üzere bir çok canlı telef edildi.Yaşanan bu olay vatand

Abone Ol

Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre Gülşehir ilçemizde dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından Kızılırmak'a elektrik verilerek başta balıklar olmak üzere bir çok canlı telef edildi.Yaşanan bu olay vatandaşlar tarafından büyük tepki aldı yasak avlanma ne zaman son bulacak sorusunu akıllara getirdi.

Yetkililer Vahşete Sessiz Kalmadı!

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi: 'Irmağa elektrik vererek bu katliamı yapanlara gerekeni yapacağız. Lütfen sizlerde görürseniz bize ve Jandarmaya bildirin."

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker: "Kızılırmak bu şehrin geçmişidir, mirasıdır, türküsüdür. İçindeki canlılar da Allah'ın emanetidir. Avlanmanın da yasal çerçevede bir adabı vardır.  Lakin bu yapılan bir vahşettir, cinayettir, rezalettir. Derhal önlemler artırılmalı ve bu can yakan hadise tekrar etmemelidir."İfadelerini kullandılar.