Bugün neler yaşandı?

31 Ocak 2020 Yani Bugün Nevşehir-i Dilara Haber kameraları; Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın konuğu oldu. 

Nevşehir Belediye Başkanı Ankara'daki İl Başkanları Toplantısından döner dönmez Şehirdeki Cadde ve Sokakları karış karış inceledi. 

Belediye Başkanımız Rasim Arı; Bugün bütün Şehri; Cadde Cadde Sokak Sokak gezdi. Yolunun üzerindeki esnaflarla kucaklaştı, muhabbet etti. 

Nevşehir Belediye Başkanımızın bu gezisindeki asıl amaç; Nevşehir Caddelerinin yağan yoğun kar yağışından sonra son durumunun nasıl olduğunu incelemekti. 

Bizler Nevşehir-i Dilara Haber Ekibi olarak sizlere her zaman gerçekleri yansıtacağızı söyledik. Bu söylediklerimizde kesinlikle herhangi bir yalan veya yağ çekme bulunmamaktadır. Rasim Arı Memleketimizi Sokak Sokak Cadde Cadde gezdi ve rastgele ara sokaklara kameraların gözü önünde girdi.  Konu ile ilgili Müdür Ersin Bey'in Rasim Başkan ile olan özel konuşmalarına da kulak misafiri olduk. Ersin’ciğim kapalı Sokağımız Mahallemiz Caddemiz var mı?

Ersin Bey de cevaben; Vallahi yok Başkanım Sabahtan beri hiç uyumadım, yok Başkanım dedi. 

Ardından Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Çarşı Turuna devam etti. Çarşı Turu esnasında; üşüyen iki Vatandaşımızı gören Başkan Arı bu vatandaşları da ihmal edemedi ve kendi özel aracıyla evlerine gönderdi. 

Nevşehir-i Dilara Haber olarak bu gezimizi sizlere tarafsız ve canlı yayın olarak aktardık. 

Rasim Arı: " Keşke bir daha yağsa... Bir daha Temizleriz !" sözüyle dedikodulara da noktayı koyarken, Kendisine ve Belediye ekiplerine olan güvenini açıkça gösterdi.