Güvenli Şehir Nevşehir

Çarşı Ve Mahalle Bekçilerimizin Narkotik Çalışmaları

Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizin yapmış oldukları başarılı çalışmalarında;Yeni TOKİ 2.Etap önünde park halinde buluna araç ve içerisinde üç şahsın yapılan kontrolünde ve GBT sorgulamalarında B.K. isimli şahsın 1. Asliye Ce

Abone Ol

Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizin yapmış oldukları başarılı çalışmalarında;

Yeni TOKİ 2.Etap önünde park halinde buluna araç ve içerisinde üç şahsın yapılan kontrolünde ve GBT sorgulamalarında B.K. isimli şahsın 1. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından "Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kabul Etmek veya Bulundurmak" suçundan ARANDIĞI tespit edilerek  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiş,

350 Mah. Park Caddesi girişi Safir Pastanesi isimli işyeri yanında devriye kontrolleri Sırasında 50 plakalı araç içeresinde bulunan ve durumundan şüphelenilen üç şahsın yapılan GBT sorgusunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamış, ancak araç üzerinde yapılan incelemede bahse konu aracın ön yolcu koltuğu kısmı paspas üstünde ÜÇ (3) adet Extacy hap ele geçirilerek muhafaza altına alınmış, şahıslara maddenin kimin olduğu sorulmuş, her üç şahısta maddeyi sahiplenmemiş, şahıslara gerekli yasal işlem yapılmak üzere alınan madde ile birlikte Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Fevzi Çakmak Caddesi Sanayi Kavşağında şüphelenilerek GBT ve Kimlik kontrolü yapılan bir şahsın yapılan üst aramasında alüminyum folyoya sarılı 0,83 gr metamfetamin ele geçirilmiş gerekli yasal işlem yapılmak üzere alınan madde ile birlikte Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

350 evler mahallesi Park Caddesi üzerinde durumundan şüphelenerek kontrolü yapılan bir şahsın üzerinde 1 adet ( Ekol S 66 ) ibareli tabancayı rızaen teslim etmiş, gerekli idari işlemlerin yapılması için Kale Şehit İsmail ARSLAN Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir.

        Meteris meydanında bir şahsın gasp edildiği ve şüphelilerin Göre otobüsüne binip Göre istikametine ayrıldıkları yönünde yapılan ihbara istinaden Çarşı ve Mahalle Bekçilerimiz tarafından Niğde yolu Merkez halı saha önünde Göre otobüsü durdurulmuş, içinde bulunan eşkâle uygun 2 şahısın yapılan incelemede 2 adet çakı, bir adet uyuşturucu hap, bir adet uyuşturucu içmek amaçlı Payp diye adlandırılan aparat ele geçirilerek Cumhuriyet Savcısının talimatlarına istinaden muhafaza altına alınmıştır. Müşteki şahısın karşı taraftan şikayetçi olması üzerine şüpheli şahıslar ve muhafaza altına alınan Narkotik malzemelerle birlikte  Adli İşlemleri için bir şahıs Kale Şehit İsmail ARSLAN Polis Merkezi Amirliğine bir şahıs Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Güvenli Şehir… Nevşehir…