Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesinin Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde düzenlediği müzik dinletisi ve karma resim sergisi etkinliğine katıldı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen POLAT, onların başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Etkinlikte konuşan POLAT; "Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesinde gerçekleştirilen bu güzel etkinliği izlemekten büyük keyif aldım. Öğrencilerin sanatsal yönlerini keşfetmelerine olanak sağlayan böyle kültürel faaliyetleri desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

Ayrıca, programın hazırlanmasında görev alan okul yöneticilerine de teşekkür eden POLAT; "Özellikle genç yetenekleri ortaya çıkarmak için yapılan bu tür çalışmaların önemi oldukça büyük. Okullarımızda eğitimin yanında sanat ve kültür faaliyetlerinin de yer alması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Program boyunca özverili çalışmalarının meyvesini toplayan öğretmen ve öğrenciler ise kendilerine verilen fırsattan dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Etkinlik, öğrencilerin sanatsal yönlerini keşfetmelerine ve yeteneklerini sergilemelerine imkan tanıdığı gibi, katılımcılara da keyifli bir gün yaşattı.