Noriyon'dan damak tadımıza uygun yepyeni ürünler.

Daha önce portföyüne 150 gr Gofret ve 250 gr Atom Baton XL ürünlerini ekleyen Noriyon, bugünden itibaren 2 yeni ürünü daha ekleyerek (7 çeşit) portföyünü zenginleştirdi.

250 gr olan Atom Baton XL çeşidine ilaveten 3 yeni çeşit 40 gr Atom Baton ürünü geldi. Böylece tek kişilik harika bir atıştırmalık tüketiciyle buluşmuş olacak.

Yine daha önce 1000 ml olan Dımışkı Gazlı İçecek çeşitlerinin tek kişilik 250 ml cam çeşitleri de bugünden itibaren tüketiciyle buluşacak.

Bugün Nevşehir'de lansmanı yapılacak ürünlerin internet satışıyla tüm Türkiye'de satışına başlanacak. Buna ilaveten aynı anda Nevşehir, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Yozgat, Kayseri, Sivas, Tokat, Konya, Elazığ gibi illerde de satışına başlanacak.

Ürünün Satış Şefleri Niyazi Öz ve Tunar Çalışkan konuya dair yaptıkları açıklamada Noriyon'a olan ilginin yurt içi ve yurt dışında artarak devam ettiğini yine tüm Noriyon ürünlerinde olduğu gibi yeni ürünlerde de glikoz kullanmadıklarını belirttiler.

Ürünün Türkiye Satış Müdürü Yücel Yağımlı ise yepyeni sürprizlerle kıymetli müşterilerimize hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun gadasını aldıklarım !