Rasim Arı Derinkuyu'da Seçim Çalışmalarını Sürdürdü Rasim Arı Derinkuyu'da Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Derinkuyu İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Kendir ve Zafer Çiftçi, Rektör Aktekin’e görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Derinkuyu ilçesinde yaptıkları tarımsal faaliyetleri ve uygulama deneyimlerini aktaran Kendir ve Çiftçi; Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulunun bölgeye olan katkılarını belirterek tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik mevcut ve yeni açılacak akademik bölüm ve programların desteği ile bölgede, tarımsal uygulamalarda daha etkin ve verimli sonuçlar elde edeceklerini ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Derinkuyu İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Kendir ve Rektör Zafer Çiftçi’ye teşekkür eden Rektör Aktekin, kendileriyle bir süre görüştü.  

Ziyarette Rektör Aktekin, “Tüm beldeleri ile ilimizin ve bölgenin tarım, sanayi ve turizm alanlarındaki gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Derinkuyu tarım alanında oldukça büyük potansiyele sahip olan bir ilçemiz. Bu nedenle Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulumuzda bölgenin ihtiyacı olan ziraat alanına dönük bölüm ve programlar hazırladık. Sektör ile işbirliği içinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın karşılığını önümüzdeki yıllardan başlayarak gitgide artacak şekilde alacağımıza inanıyorum” dedi.