Eğitim

Derinkuyu Yazıhüyük Gazi İlkokulunda Beceri Ve Tasarım Atölyesi Açıldı

Yazıhüyük Gazi İlkokulu'nda Zeka Oyunları ve Tasarım Atölyesi açılışı gerçekleştirildi. 2023 Eğitim Vizyonu kapsamındaki hedefler doğrultusunda Derinkuyu  Yazıhüyük Gazi İlkokulu'nda oluşturulan Zekâ Oyunları ve Tasarım At?

Abone Ol

Yazıhüyük Gazi İlkokulu'nda Zeka Oyunları ve Tasarım Atölyesi açılışı gerçekleştirildi. 

2023 Eğitim Vizyonu kapsamındaki hedefler doğrultusunda Derinkuyu  Yazıhüyük Gazi İlkokulu'nda oluşturulan Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi'nin açılışı gerçekleştirildi. 


        Açılışa; Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ, Derinkuyu Kaymakamı Sayın Mert KUMCU, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü  Sayın Murat DEMİR, Yazıhüyük Belediye Başkanı Sayın Cengiz ÇAVDAR, , İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yücel IRMAK, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Sayın Tayfur URGENÇ, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasında Okul Müdürü Ayşegül Baki;  Zeka Oyunlarının yanı sıra, Tasarım ve beceri atölyemizde seramik, halı dokuma, ahşap oyma, görsel sanatlar, epoksi, taş boyama çalışmaları ile 2023 vizyonu gereği stem ve robotik kodlama etkinliklerinin de yer aldığını belirtti. 

Katılımlarından dolayı Başta Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ a olmak üzere protokolün kıymetli mensuplarına teşekkür etti. 

Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, yapılan çalışmalar hakkında kurum yöneticilerinden bilgi aldı. 


        Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR; Güçlü yarınlar için 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda bu tür atölyelerin açılmaya devam edeceğini, açılan bu atölyede çocukların becerilerini geliştirmesine fırsat tanıyacak seramik, ahşap, halı dokuma gibi çalışmalar yapılacak, ayrıca Zeka Oyunları ve Robotik Kodlama eğitimleri de verilecektir. diyerek, atölyenin açılışında emeği geçen okul müdürü ve öğretmenlere teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, açılıştan sonra  Yazıhüyük Gazi ilkokulunda ve ortaokulunda bir süre öğretmenlerle sohbet etti. Çalışmalarından dolayı eğitimcilere teşekkür etti.