İlan Duyuru Mesaj

Deva Partisi İl Başkanı Alper Atabay'ın 1 Mayıs Mesajı

Deva Partisi İl Başkanı Alper ATABAY yayımladığı 1 Mayıs mesajında;Demokrasi ve Atılım Partisi Nevşehir Teşkilatı olarak tüm emekçi kardeşlerimizin bayramını kutluyoruz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nın Türkiye’ye ka

Abone Ol

Deva Partisi İl Başkanı Alper ATABAY yayımladığı 1 Mayıs mesajında;

Demokrasi ve Atılım Partisi Nevşehir Teşkilatı olarak tüm emekçi kardeşlerimizin bayramını kutluyoruz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nın Türkiye’ye kavga değil, huzur ve umut getirmesini diliyoruz.

Ülkemiz adil olmayan ve kötü yönetim yüzünden siyasi, ekonomik alanlarda zorlu bir dönemden geçiyor. Bu dönemde, Türkiye’nin birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğunu görüyoruz.

Bunun için beklentimiz, 1 Mayıs'ta her türlü şiddet ve çatışmadan uzak durulması ve meydanların bayram yerine çevrilmesidir.

1 Mayıs, emeğe verilen yüce değerin bayramıdır. Anlamına yakışır bir şekilde özgürlük ve sorumluluk dengesi gözetilerek kutlanmalıdır.

Unutmayalım ki, 1 Mayıs ülkemizde sivil, demokratik yönetimin gelişmesinin bir sembolüdür. Toplumsal kesimlerin dayanışmasının gururunu yaşamak için bu yıl 1 Mayıs'ı coşkuyla yaşamak istiyoruz.

Küskünlüklerin yerini dayanışmaya bıraktığı, şiddet ve çatışmalarla değil, halaylarla hatırlanan bir 1 Mayıs hepimizin ortak temennisidir. dedi.