İlan Duyuru Mesaj

Deva Partisi Nevşehir İl Başkanı Alper Atabay, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Demokrasi ve Atılım Partisi Nevşehir İl Başkanı Alper ATABAY, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan ATABAY;"Değerli Nevşehirliler, Sevgili Gençler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Genç

Abone Ol

Demokrasi ve Atılım Partisi Nevşehir İl Başkanı Alper ATABAY, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Başkan ATABAY;

"Değerli Nevşehirliler, Sevgili Gençler,


19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı pandemi şartlarında zor da olsa ülkemizin her köşesinde, genci ve yaşlısıyla, birlik ve dayanışma içinde, gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Büyük Zafer'e giden yolda ilk adımın atıldığı bu anlamlı günde, hepinize en kalbi dileklerimi arz ediyorum.


19 Mayıs, Türk Ulusu'nu aydınlığa kavuşturan, Cumhuriyet'le buluşturan bir dönüm noktasıdır.
Ulusunun yurt sevgisini, bağımsızlığı ve onuru için neler yapabileceğini, parlak geçmişini çok iyi bilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm gücünü ve desteğini Ulusundan alarak, 19 Mayıs 1919'da kurtuluş sürecini başlatmıştır.

Devlet ve toplum olarak bizlere düşen en büyük görev, lâik, demokratik Cumhuriyet'in kazanımlarının değerini iyi bilmek, onları her koşulda korumak ve aydınlanma devrimini yarınlara taşımaktır.

Demokrasi, insan hakları, hukuk devleti gibi kavramların çağdaş içerikleriyle sürdürülebilmesi için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeli, demokrasi kültürünün toplumun tüm katmanlarına yayılması için çaba göstermeye devam etmeliyiz.


Demokrasi ve Atılım Partisi olarak bizler, Türk gençliğini demokrasiyi özümsemiş, evrenselliği yakalamış, tarihini ve öz değerlerini iyi bilen, bilimin ve aklın üstünlüğünü benimseyen, eleştirel düşünce sistemine sahip, bilgiye önem veren, üretken, ileri görüşlü, düşünceye saygılı, sorunlara duyarlı, okuyan ve araştıran çağdaş bireyler olarak görmek içten dileğimizdir.

Türk Ulusu'nun her zaman onuruyla yaşama kararlılığının tarihsel simgelerinden olan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, rahmetle, dualarımla anıyor, Bayramınızı kutluyorum. Dedi.