Özel Haber

Doktor Mehmet Savran: '' Şehrimiz İçin Verilecek Her Göreve Hazırım ''

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sağlık sorunları sebebiyle istifasının ardından Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar bir açıklama yayınlayarak:  ‘‘04.02.2021 Perşembe günü Nevşehir Belediye Meclisimiz o

Abone Ol

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sağlık sorunları sebebiyle istifasının ardından Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar bir açıklama yayınlayarak: 

‘‘04.02.2021 Perşembe günü Nevşehir Belediye Meclisimiz olağanüstü toplanarak yine kendi içinden seçilmiş bir ismi oylayarak, şehrimizin yeni Belediye Başkanı olarak belirleyecektir.’’ İfadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamanın ardında gözler Nevşehir Belediye Meclisine çevrildi.Nevşehir Belediyesi’nin hali hazırda 31 Meclis Üyesi bulunuyor.

Kulislerde şimdiden konuşulmaya başlanan isimler var.

Bizde Nevşehir-i Dilara Haber Sitesi olarak Nevşehir kulislerinde Belediye Başkanlığı için ismi en çok dolaşan kişi olan Doktor Mehmet Savran ile bir araya geldik.

Görüşmemiz esnasında memleketimiz adına verimli bir konuşma yapan Doktor Mehmet Savran’ın kulislerde isminin dolaştığını öğrendiğini ve eğer şehrimiz için bir görev verilirse buna her zaman hazır olduğu izlenimini edindik.

04.02.2021 Perşembe günü gerçekleşecek olan olağanüstü belediye meclis toplantısına 3 gün kala, Nevşehir Belediye Meclisinin 31 Meclis Üyesinden kulislerde ismi en kuvvetli duyulmaya başlanan isim Mehmet Savran gibi görünüyor.

Süreç zor ve meşakkatli bir süreç, memleketimiz için hayırlısı ne ise, o olsun…