Reklam

Duyduk Duymadık Demeyin! Ramazan'a Özel %40 İndirim Kampanyasını Kaçırmayın

Kurulduğu ilk günden itibaren Nevşehirde ilklere imza atan ve ezberleri bozarak sıradışı çalışmalarla ismini her zaman gümdemde tutmayı başaran SIRADIŞI AKADEMİ (Kaliteli Yaşam Merkezi) Ramazanda %40 indirim kampanyası ile yine sizle

Abone Ol

Kurulduğu ilk günden itibaren Nevşehirde ilklere imza atan ve ezberleri bozarak sıradışı çalışmalarla ismini her zaman gümdemde tutmayı başaran SIRADIŞI AKADEMİ (Kaliteli Yaşam Merkezi) Ramazanda %40 indirim kampanyası ile yine sizlerin yanında olmaya devam ediyor.

SIRADIŞI AKADEMİ’nin alanında uzman ekibi yaptıkları bilinçaltı çalışmaları ile Psikolojik sorunlarınız (Panik atak, Anksiyete, Depresyon, Stres, Geçmişi unutamama, Zihindeki sesler vs...) için ilaçsız yapılan çalışmalar sayesinde mucize sonuçlar elde edebilirsiniz.

Öğrencilerin sınav kabusu olan süre yetmezliği ve uzun paragraflarda anlayamama sorunlarına adeta şifa olan ‘Anlayarak Hızlı Okuma’ eğitimi alanlar %40 zaman tasarrufu ile okuduklarını daha iyi anlıyorlar.

Nevşehir’de sadece SIRADIŞI AKADEMİ’ de bulunan yapay zeka destekli özel yazılım ile Anlayarak Hızlı Okuma eğitiminde dakikada 12 bin kelimeye kadar ulaşabilirsiniz.

Gelecek planlaması yapmakta zorlanıyorsanız Kariyer Danışmanlığı çalışması ile geleceğinizi sağlam temeller üzerine kuracaksınız.

Astrolojik Haritanıza baktırarak, farkında olmadığınız özelliklerinizi keşfedeceksiniz, böylece karşınıza çıkabilecek olaylara nasıl tepki vereceğinizi bileceksiniz.

SIRADIŞI AKADEMİ kurucusu Koray M. BALCI;

”Kendi işinizi yapmak istiyorsunuz ama her seferinde başarısız oluyorsanız.

Çok sevdiğiniz halde partnerinizle sorunlar yaşıyorsanız.

Kafanızı kaldırmadan ders çalışıyor ve sınav günü stres yapıp başarısız oluyorsanız. Geçmişin yüklerinden bir türlü kurtulamayıp yeni bir başlangıç yapamıyorsanız.

Yönetici olarak personeliniz arasında iletişim sorunları yaşıyorsanız.

Bunlar be benzeri sorunlarınıza etkili ve kalıcı çözümleri birlikte üretmek için sizleri SIRADIŞI AKADEMİ’ye bekliyoruz.

Ramazan ayı tüm islam alemine huzur, sağlık ve bereket getirsin” dedi.

KORAY M. BALCI

Kaliteli Yaşam Uzmanı

Profesyonel Koç

NLP Uzman uygulayıcısı

NLP & Koç Eğitmeni

Acces Bars Uygulayıcısı

Köşe Yazarı

SIRADIŞI AKADEMİ – Kaliteli Yaşam Merkezi Kurucusu

GÜLNUR F. ALTAN

Spiritüel Yaşam Koçu

Astrolojik Danışman

Refik Korkmaz Bilinçaltı Sembol Dili Uzmanı

NLP Master Practitioner

Eft / Neuro Format Uygulayıcısı

SIRADIŞI AKADEMİ – 0545 845 50 50

Yeni Mahalle. Milli İrade Caddesi. No:18 Sahil İşhanı. Kat:3  No:50  NEVŞEHİR

''Çalışmalarımız tıbbi tedavi kapsamında değildir.''

ilandır.