Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde ilimizin huzuru ve güvenliği için 24 saat aralıksız çalışmalarına devam ediyor, yapılan bir haftalık çalışmalarda;

Cinayet Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda1 Tehdit olayında yakalanan 1 şüpheli hakkında işlem yapılmıştır. 1 Yağma, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Kasten Yaralama ve 6136 SKM olayında yakalanan 1 şüpheliye işlem yapılmıştır. 1 6136 SKM olayında yakalanan 1 yabancı uyruklu şahsın üzerinde 1 adet 92-FS-CAL ibareli kuru sıkı tabanca ve 3 adet fişek ele geçirilerek şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

Ahlak Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda1 Kumar oynanması için yer ve imkan suçundan 2 yabancı uyruklu şahsa işlem yapılmıştır.

Yan-Dol Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; 3 Dolandırıcılık olayında 3  şüpheliye işlem yapılmıştır.

Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 16 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, yakalanan şahıslardan 4 şahıs tutuklanmış, 12 şahıs serbest bırakılmıştır.

Kayıp Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; kayıp müracaatı alınan 6 şahıs bulunmuştur.

Resmi Ekiplerimin şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapmış olduğu çalışmalarda durumundan şüphelendikleri 1 şahsın kaba üst yoklamasında 1,17 gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş, şahıs ve ele geçen malzeme Narkotik Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir