Güvenli Şehir Nevşehir

Emniyet Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Nevşehir'in huzuru ve güvenliği için aralıksız çalışmalarına devam ediyor,Aileiçi ve Kadına Karş

Abone Ol

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Nevşehir'in huzuru ve güvenliği için aralıksız çalışmalarına devam ediyor,

Aileiçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; Kasten Yaralama Olayında 1 şahıs tutuklanmıştır.(F.Ö)

Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; ; 5 Evden Hırsızlık, 3 İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık, 2 Açıktan Hırsızlık olayında 17 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; 3 Dolandırıcılık olayında toplam 6 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır.

Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 11 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, yakalanan şahıslardan 4 şahıs tutuklanmış, 7 şahıs serbest bırakılmıştır.

Kayıp Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; Kayıp müracaatı alınan 2 şahıstan 1 şahıs bulunmuştur. Önceki haftalardan aranan 1 kayıp bu hafta bulunmuştur.

Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda;; şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapmış olduğu çalışmalarda 2 şüpheli şahıs kontrol edilmiş, yapılan kontrollerde 9,83 gr Metamfetamin ele geçirilerek şahıslar hakkında adli işlem yapılmıştır.

Resmi Ekiplerin; şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapmış olduğu çalışmalarda 2 şüpheli şahıs kontrol edilmiş, yapılan kontrollerde 2,57 gr Esrar, 1 Adet Kurusıkı Tabanca, 14 Adet Mermi ve 1 Adet Bıçak ele geçirilerek şahıslar hakkında adli işlem yapılmıştır.