İyi Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erdemli attığı tweet'te "2018 yılında IYI Parti 60bin üyesi varken %9.9 oy aldı. Şu an neredeyse 600bin üyeye ulaşmıştır. Araştırmalar bugünlerde % 18.5 gösterirken %25 almasıda çok büyük bir sürpriz olmayacağı gibi 1. Parti olması mümkün,bunu hep birlikte başaracağız." İfadelerini kullandı.

Erdemli'nin bu yorumu Twitter'da takipçileri tarafından ilgi görürken bazı vatandaşlarında Erdemli'ye hakaret etmesi gözden kaçmadı.

İyi Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erdemli gelen yorumları değerlendirerek ND Haber Merkezimize bir açıklamada bulundu.

Erdemli, "Bugün sabah attığım bir öngörü hakkında çok sayıda beğeni aldığım gibi malesef kısmen hakarete de uğradım. Ancak hiçbir vatandaşımıza dava açmayacağım. Avukatıma da bu yönde talimat verdim. Halkımızla doğru bildiklerimizi ve öngördüklerimizi paylaşmaya devam edeceğim.Hakaret edenlere hakaret ederek değil dava açarak değil tekrar tekrar anlatarak ikna edeceğiz. Buna inanıyoruz. 2023 seçimlerinden sonra kendi halkını zillet diye ayırt eden bir yönetim olmayacak.Daha aydınlık ve daha mutlu Türkiye'ye giden yolun taşlarını bu şekilde hep birlikte dizeceğiz." İfadelerini kullandı.