İlan Duyuru Mesaj

Erşah Özel Güvenlik Kayıtlarına Rekor Başvuru

Erşah Özel Güvenlik Kayıtlarına Rekor Başvuru

Abone Ol

2024 yılında Adalet Bakanlığı Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere Kamu Kurumlarından peşpeşe yapılan Özel Güvenlik Personeli alımı açıklamalarından dolayı kısa bir eğitim ve sınavla sertifika sahibi olup kamu kurumlarına atanmak isteyen Nevşehirlilerin başvurduğu ilk adres Erşah Ozel Güvenlik Eğitim Kurumu oldu.

Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu kısa bir süre önce açılmasına rağmen Dürüst,İlkeli ve Şeffaf bir ticari anlayış sergilemesinden dolayı tercih ediliyor. 

Ayrıca verdiği profesyonel eğitim, kaliteli hizmetleri ve sınavlardaki yüksek başarı oranı sayesinde Erşah Özel Güvenlik Egitim Kurumu bu sertifikayı almak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Kurumun kurucu ve yöneticisi Emekli Başpolis Ersel Şahin yaptığı açıklama da; her sınav dönemi için kontenjanlarımızın çok çabuk dolması ve Nevşehirliler tarafından tercih ediliyor olmamızdan dolayı mutlu ve gururluyuz dedi. Ayrıca kurumumuzda eğitim alan kursiyerlerimizin memnuniyetlerini önemsiyoruz bu memnuniyetlerin bize olumlu geri dönüşlerini net bir şekilde hissediyoruz, bu övgü ve iltifatlara layık olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz dedi.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için kurumumuzu ziyaret edebilirsiniz.

ADRES 

Emek Mh. Damat ibrahim Paşa Bulvarı No:57/Z 01 (itfaiye Karşısı) Merkez/NEVŞEHİR

İLETİŞİM 

0 506 581 91 34 

0 384 214 01 00 

İnstagram @ersah_ozel_guvenlik