Nevşehir de Bugün

Erşah Özel Güvenlik'ten Yeni Bir Rekor Daha

Erşah Özel Güvenlik'ten Yeni Bir Rekor Daha

Abone Ol

Nevşehir'de hizmete açılmasının ardından, özel güvenlik belgesi almak isteyenlere piyasa fiyatlarının neredeyse yarı fiyatına hizmet sunan Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu, güler yüzlü hizmeti, profesyonel kadrosu ve kaliteli eğitimleriyle dikkat çekiyor. 

Kayıtlarda rekor kıran kurum, şeffaf bir hizmet anlayışı doğrultusunda görüşmelerini yüz yüze yapmayı tercih ediyor ve sertifika almak isteyenleri kurumda misafir ederek, tüm süreç ve ödemeler hakkında detaylı bilgi veriyor. Haziran ayında açılmasına rağmen her dönem kontenjanlarının tamamen dolması, kurum yetkililerince memnuniyetle karşılanıyor.

Antalya'daki uzman eğitici seminerlerinde başarılı olup sertifikasını alan Kurum Müdürü Fatih Kayabaşı, yaptığı açıklamada, başvurulara yetişmek ve tüm kursiyerleri kazasız, hatasız bir şekilde mezun edip kimliklerine kavuşturmak için gece gündüz özveriyle çalıştıklarını belirtti. Kurum Yöneticisi Emekli Başpolis Ersel Şahin ise, tercih edilmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Her dönem kursiyerlerimizle aramızda sıcak, samimi bir bağ oluşuyor. Bu övgü ve iltifatlara layık olmak için her geçen gün kendimizi daha da geliştiriyoruz," dedi.