Spor

Esat Başkan Nevşehir Belediyespor'u İstanbul'da Yalnız Bırakmadı

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Modafenspor’u Youssef Yeşilmen, Mehmet Tosun ve Emre Gemici’nin attığı gollerle 3-0 mağlup etti.Alemdağ Stadyumu’nda oynanan müsabakay

Abone Ol

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Modafenspor’u Youssef Yeşilmen, Mehmet Tosun ve Emre Gemici’nin attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

Alemdağ Stadyumu’nda oynanan müsabakaya Nevşehir’li futbolseverlerin ilgisi büyüktü. Özellikle İstanbul ve çevre İlerden gelen hemşerilerimiz takımımızı desteklemek için tribünlerde yerini alırken, müsabakayı yaklaşık 1000 kadar Nevşehirli futbolsever takip etti. 

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Esat Özaltın da karşılaşmayı yakından takip edenler arasındaydı. 

Karşılaşmadan takımımız 3-0 galip ayrılırken Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın; maçın ardından galibiyet sevincini 90 dakika boyunca kendilerine destek veren hemşerilerimizle birlikte kutladı.

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Özaltın; “Böylesine önemli bir deplasmandan 3-0 gibi farklı bir skorla galip geldiğimiz için çok mutluyum. Bu önemli galibiyet için Teknik Ekibimizi ve Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Yönetim Kurulu olarak Şampiyonluğa olan inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Bu takım bu sezon 2. Lige çıkacak Allah’ın izniyle bizler buna yürekten inanıyoruz” İfadelerini kullandı.