Nevşehir de Bugün

Fahrettin Uslu, Ünlü Kuaför Kadir Alkan'ı Nevşehir'de Ağırladı

Ünlü kuaför Kadir Alkan, Nevşehir'in marka kuaför salonlarından Fahrettin Uslu Saç Tasarım Merkezine ziyarette bulundu.

Abone Ol

Ünlü kuaför Kadir Alkan, Nevşehir'in marka kuaför salonlarından Fahrettin Uslu Saç Tasarım Merkezine ziyarette bulundu.Fahrettin Uslu Saç Tasarım Merkezi işletmecisi saç tasarım uzmanı Fahrettin Uslu'nun konuğu olan Dünyaca ünlü kuaför Kadir Alkan, 28 Ekim 2024 tarihinde Antalya'da yapılacak olan eğitim organizasyonu hakkında istişarelerde bulunarak mesleki noktalarda görüş alışverişinde bulundular.

Ünlü kuaför Kadir Alkan, Nevşehirli meslektaşı Fahrettin Uslu'ya çıraklıktan Dünya markası olmaya kadar uzanan başarı hikayesini anlattı.

Alkan, Kapadokya'ya hayran kaldı

Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'in turistik beldelerini gezen ünlü kuaför Kadir Alkan, Nevşehir'in marka kuaför salonlarından Fahrettin Uslu Saç Tasarım Merkezi işletmecisi ve meslektaşı Fahrettin Uslu'yu peribacaları arasında traş etti.

Uslu, Hem Nevşehir'deki meslektaşım Fahrettin Uslu'yu ziyaret etmek hemde kısa bir tatil kapsamında geldiğim Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'i gezme şansı elde ettim. Doğal oluşumu peri bacaları beni çok etkiledi. Bu vesile ile değerli ve mesleğinde başarılı meslektaşım Fahrettin Uslu Saç Tasarım Merkezi işletmecisi saç tasarım uzmanı Fahrettin Uslu'yuda ziyaret etme şansı buldum. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.