Nevşehir de Bugün

Fatih Unlu Mamülleri Hayırlı Bayramlar Diler

Nevşehir'de fırıncılık sektörüne yeni bir soluk getiren ve yıllardır lezzetiyle adından söz ettiren Fatih Unlu Mamülleri benzersiz bir deneyim sunmak için Nevşehir halkının daima hizmetinde.

Abone Ol

Nevşehir'de fırıncılık sektörüne yeni bir soluk getiren ve yıllardır lezzetiyle adından söz ettiren Fatih Unlu Mamülleri benzersiz bir deneyim sunmak için Nevşehir halkının daima hizmetinde...

Yenilikçi anlayışı ve özgün lezzetleriyle tanınan Fatih Unlu Mamülleri, Nevşehir'de fırıncılığa yeni bir yüz ve vizyon getirmeye devam ediyor.

Fatih Unlu Mamülleri fırıncılık geleneğini modern bir anlayışla harmanlayarak, Nevşehir halkına kaliteli ürünler sunmayı hedefliyor.

Lezzet Dolu Ürünler Fatih Unlu Mamüller'de

Sıcacık ekmekler, gevrek çörekler, enfes poğaçalar, tatlılar ve daha pek çok seçenek, müşterilere benzersiz bir lezzet deneyimi sunmaktadır. Her bir ürün, özenle seçilen malzemelerle hazırlanmakta ve hijyenik bir şekilde sunulmaktadır.

FATİH EKMEK - CRN UNLU MAMÜLLER TİC.LTD.ŞTİ.

Göreme-İsalı-Gaferli-Avcılar Mah. Sağlık Sok. 4

0384 271 26 75

Fatih Unlu Mamülleri Bayram Boyunca Açık Olacaktır

Fatih Unlu Mamüller Hayırlı Bayramlar Diler

Kurban Bayramının tüm İslam aleminin kalplerinde birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmesini temenni eder, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederiz.

Kurban Bayramınız mübarek olsun...