Kaymaklı Kurşunlu Camii'nin restorasyon çalışmalarının kimin girişimleri ile başlayacağı AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ve MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç arasında atışmaya yol açtı. 

İlk olarak AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan Kaymaklı Kurşunlu Camii'ni ziyaret ederek, "Nevşehirimize ve Kaymaklımıza müjde!

2020 yılının 12.ayında yanan Kaymaklı Kurşunlu Camii'mizin yeniden restorasyonunu Vakıflar Genel Müdürlüğümüz yapıyor.

Şehrimizin simgelerinden biri olan camiimiz ayağa kalkıyor.

Vakıflar Bölge Müdürümüz Murat Seçilir, İl Genel Meclisi Başkanımız Serkan Feralan , Merkez İlçe Başkanımız Murat Özkaya , İl Müftümüz Kazım Güzel ile yaptığımız incelemeyle uzun zamandır takip ettiğimiz bu güzel haberi duyurmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ve Vakıflar Genel Müdürümüz Sinan Aksu’ ya teşekkürlerimi sunuyorum." İfadelerini kullandı. 

Ardından AK Parti Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Halit Elma ziyaret ve yapılacak restorasyon çalışması hakkında, "Kurşunlu Camii “Bu Benim Meselem” dediğim Kaymaklımızın gözbebeği Kurşunlu Camii eski haline kavuşuyor.

Milletvekilimiz Sayın Emre Çalışkan,Kayseri Bölge Vakıflar Müdürümüz Sayın Murat Seçilir, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Serkan Feralan,Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Sayın Murat Özkaya, Ak Parti Belde Başkanımız Mehmet Yardımcı ile yaptığımız incelemeyle bu güzel haberi vermenin mutluluğu ve onurunu yaşıyorum.

Özellikle Sayın Vekilimiz Emre Çalışkan’a teşekkür ederim." İfadelerini kullanmıştı. 

MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "KAYMAKLI’MIZA HAYIRLI OLSUN!

Kaymaklı Kurşunlu Camiimiz yatırım programına alınarak bu sene içinde tadilat ve restorasyon çalışmalarına başlanacak.

Kaymaklı Belediye Başkanımız Harun Çekiç ile birlikte Kaymaklı’mız için her şeye değer." Dedi. 

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç bu paylaşımı alıntılayarak, ''Teşekkürler sayın vekilim. 

Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu var. Size sonsuz teşekkürler Kaymaklı halkı adına" notuyla paylaştı ve bir diğer paylaşımda "İşi 3 ay önce biten yatırıma alınan Kaymaklı kurşunlu camii’nin gezi programına mevcut başkan ile değil de kaybetmiş ve hiç bir vasfı olmayan bir vatandaş ile gelmek. 

Takdir değerli vatandaşlarımız ve siz değerli kamuoyunun." İfadelerini kullandı. 

Sosyal medya üzerinden atışmanın yaşandığı günün akşamında Nevşehir Milletvekilleri Emre Çalışkan ve Filiz Kılıç'ın Mustafapaşa da bir düğünde aynı fotoğraf karesinde poz vermeleri gözden kaçmadı. 

F B I M G 1720441160080

Son paylaşım olarak Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, AK Parti Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Halit Elma'nın "Bu Benim Meselem" başlılıklı paylaşımı alıntıladı ve "Ayıp denen,utanma denen bişey olmalı insanda.. 

Hala kaybetmiş gitmiş MHP li Pozantı belediyesinde çalışırken. 

Bu milleti yaptığın entrikalarla ayrıştırmaya çalışmak senin öz işin galiba. Sen vakıflar bölge müdürü Murat beyi tanımadığın halde bi vekil danışmanının daveti ile cami programa alınalı 3 ay olduğu halde caminin yatırım programına alındığını duyup gelip sanki şahsının bi etkisi varmış gibi orda poz verip milleti kandırmaya çalışmak nasıl bir aymazlıktır. 

Vekil bey siz niye geldiniz Halit bey dediğinde aman vekilim buraya kadar geldim şimdi gidersem madara olurum burda bulunayım sizinle bi poz verelim demek senin ne kadar etkili olduğunu gösteriyor zaten camii’nin yapımında. 

Bu entrikalar ile sen hem vekilleri zor durumda bırakıyor hemde asli görevin olan Kaymaklıyı ayrıştırıp kutuplaştırma işini gayet iyi yapıyorsun.  

10 sene başkan olarak ekmeğini yediğin bu milleti bu durumlara sokmak ta tam senin gibi birine yakışacak hareket tebrikler. 

Lütfen şu ellerini artık çek bu milletin üzerinden Halit Beyy" İfadelerini kullandı. 

Game Of Thrones 20240708 150701 0000

Whatsapp Image 2024 07 08 At 15.33.00

F B I M G 1720441160080

20240706 174531

20240706 174535

20240706 174533

20240706 174537