Gülşehir

Gülşehir'de Bayram Sonrası Çalışmalar Tam Kapasite Yürütülüyor

Gülşehir de devam eden yol yapım çalışmalarına hız verildi. Gülşehir Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Ramazan Bayramı sonrası kapasitesini arttırarak, yolların bir an önce tamamlanması için yoğun mesai harcıyor.Kendi imala

Abone Ol

Gülşehir de devam eden yol yapım çalışmalarına hız verildi. Gülşehir Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Ramazan Bayramı sonrası kapasitesini arttırarak, yolların bir an önce tamamlanması için yoğun mesai harcıyor.

Kendi imalatı olan kilitli parke taşın döşemesinin de belediye personellerince yapıldığını belirten Belediye Başkanı Fatih Çiftci, hava şartlarının düzelmesiyle başlayan taş döşeme çalışmalarına tüm ekiplerle devam edildiğini belirtti.  Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerin çalışmaları yavaşlattığını belirten Başkan Çiftci, buna rağmen birçok cadde ve sokağın taş döşeme işlerini tamamladıklarını iletti. Tedbirlerin kademeli olarak hafifletilmeye başlaması ve Ramazan Ayı'nın sona ermesiyle çalışmaları hızlandıran Gülşehir Belediyesi, Başkan Çiftci’nin titizlikle takip ettiği taş imalatı ve döşeme faaliyetlerini en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyor.