Nevşehir Belediyesi Haberleri

Nevşehir Belediyesi haberleri ve güncel Nevşehir Belediyesi gelişmeleri, Nevşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Nevşehir Belediyesi fotoğrafları ve Nevşehir Belediyesi haberleri ND Haber sitemizde


Nevşehir de Bugün

Nevşehir Belediyesi tarafından 2000 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirilen içme suyu ana isale hattı yenileme çalışmaları tamamlandı.

Nevşehir de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Hizmet-İş Sendikası tarafından düzenlenen programda, hem hicri yılbaşı hem de Muharrem ayının başlangıcı dolayısıyla belediye...

Nevşehir de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Gazhane ve Tahmis Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunarak hem esnaflarla hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

Nevşehir de Bugün

Zafer Yalçın Başkan, Özel Danışman-Koordinatörü Olarak Atandı

Nevşehir de Bugün

Kapadokya bölgesinin yeni gözdelerinden olan Kayaşehir’de turist hareketliliğini arttıracak olan Kayaşehir VR Merkezi ve Kahveci Dağı Rekreasyon ve Mesire Alanını...

Nevşehir de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, esnaf ziyaretlerinde bulunarak işyeri açılışına katıldı.

Nevşehir de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

Nevşehir de Bugün

Kurban Bayramı tatilinde birçok birimi ile görevde olacak olan Nevşehir Belediyesi, bayram öncesinde mahallelerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Nevşehir de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nissa Buklet Fabrikasında incelemelerde bulunarak üretim ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Nevşehir de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekipleri ile birlikte sanayi bölgesinde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına katıldı.

Nevşehir de Bugün

Nevşehir Belediyesi ekipleri, hafta sonu Yeni Sanayi Sitesi ve Lale Sanayi Sitesi’nde bayram öncesi detaylı temizlik, bakım ve onarım çalışması...

Nevşehir de Bugün

2000 Evler Mahallesi’nde altyapıdan kaynaklı su kesintilerini en aza indirmek için Nevşehir Belediyesi ekipleri, isale hattını yeniliyor.