Hacıbektaş ilçesinde 2019 yılı Uyuşturucu Bağımlılık ve Mücadele Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU'nun 2019 Yılı Uyuşturucu/Bağımlılık İle Mücadele Değerlendirme Toplantısı Düzenlenmesi ile ilgili emirleri kapsamında Eş zamanlı olarak İlçemizde de 22 Ocak 2020 Çarşamba günü saat 10.00'da Kaymakamlık Makamında gerçekleştirildi. 

2019 Yılı Uyuşturucu/Bağımlılık İle Mücadele Değerlendirme Toplantısına, Hacıbektaş ilçe Kaymakamı Sayın Kübra KURTOĞLU Başkanlığında, İlçe Belediye Başkanı Arif Yoldaş ALTIOK, Hacıbektaş Cumhuriyet Başsavcısı Anıl ÖZTEMEL, İlçe Jandarma Komutan V. Serkan KÜLEKÇİ, İlçe Emniyet Müdür V. Mehmet GÜNEŞ, Hacıbektaş Devlet Hastanesi Başhekimi Cahit Yusuf DÖNMEZ ve ilgili kurum ve kuruluş müdürlerinin katıldığı toplantıda ilçemizde uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede gelinen nokta ele alınarak yapılması planlanan konular masaya yatırıldı.

Toplantıda uyuşturucu ve bağımlılık ile ilgili yapılan saha çalışmalarının genel durumu, 2019 yılında tüm paydaş kurumların bağımlılıkla mücadele noktasında yapmış oldukları çalışmaların değerlendirmesi yapılarak görüş ve öneriler paylaşıldı.