Yaşam

Hasar Tespit Çalışmaları İçin Nevşehir' Den 2. Heyet Yola Çıktı

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Nevşehir İl Afet Acil Durum Müdürlüğü; Malatya ilinde meydana gelen Deprem’le ilgili çalışmalara yine kayıtsız kalmadı.Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Nevşehi

Abone Ol

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Nevşehir İl Afet Acil Durum Müdürlüğü; Malatya ilinde meydana gelen Deprem’le ilgili çalışmalara yine kayıtsız kalmadı.

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Nevşehir İl Afet Acil Durum Müdürlüğü’nden toplam 8 Personel; “Gönüllü Olarak” Malatya ilinde devam eden hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere yola çıktılar.

Konuyla ilgili Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; 
“24.01.2020 tarihinde merkez üssü Elazığ İli Sivrice İlçesinde meydana gelen deprem nedeniyle Malatya İlindeki hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere 2. Grup olarak İl Müdürlüğümüzden 5 teknik personel, 2 şoför personel ve Nevşehir İl Afet Acil Durum Müdürlüğünden 1 teknik personel olmak üzere toplam 8 kişilik heyet görevlendirilmiştir. Hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere görevlendirilmiş olan arkadaşlarımız bugün saat 09:00 itibari ile yola çıkmışlardır. Kendilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.