Nevşehir de Bugün

Hayata El Ver-Vefa Projesi Kapsamında, 7 Temizlik Personeli Alımı Yapılacak

Abone Ol

Hayata El Ver-vefa Projesi Kapsamında, 7 Temizlik Personeli Alımı Yapılacak.

Vakfımız tarafından uygulamaya konulan Hayata El Ver-Vefa projesi kapsamında, 7 temizlik personeli alımına ilişkin olarak gerçekleşecek aşamalar şu şekildedir;

 23.12.2022 tarihinde İŞKUR tarafından işçi alım ilanı İŞKUR resmi sitesinde 6 gün süreyle yayınlanacaktır.

 23-28 Aralık 2022 tarihleri arasında vakfımız tarafından adaylardan gerekli evraklar tutanak karşılığı elden teslim alınacaktır.

 30.12.2022 tarihinde valiliğimiz toplantı salonunda evraklarını eksiksiz teslim eden adaylar arasından noter huzurunda kura usulü ile 7 asil ve 7 yedek personel belirlenecektir.

 Evrak teslimi şahsen yapılacak olup Kargo, Posta vb. şekilde yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlgili süre zarfında evrak teslim etmeyenlerin başvurusu geçersiz sayılacak olup evrak teslim etmeyenler noter kurasına katılamayacaktır.

 Kura usulü ile belirlenen 7 asil, 7 yedek kişi için güvenlik soruşturması yapılacaktır.

 Güvenlik soruşturması sonucu işe alınacak olan 7 personelin 02.01.2023 tarihinde iş akdi başlatılacaktır.

İlanda Yer Alan Proje Özeti : 2023 Yılı Hayata El Ver Vefa Projesi kapsamında Vakıf tarafından bilgileri verilen yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine ziyaretlerini gerçekleştirmek, projeden faydalananların Vakıf tarafından planlanan program çerçevesinde evlerin genel temizliğini yapmak, kıyafet, yaşlı ve engellilerin öz bakımı, makinada çamaşır temizliği ütü ve gidilen gün içinde yemek yapmak, pazar ve market alışveriş gibi işlemlerini yapmak.

İlan İçin TIKLAYINIZ