Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İş İnsanları Böltaş Madencilik ve Yapı Elamanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Ahmet Bölükbaşı ve Bölükbaşı AVM sahibi Ali Bölükbaşı’nı makamında kabul etti.


Vali İlhami Aktaş, İş İnsanları Ahmet Bölükbaşı ve Ali Bölükbaşı’nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.


Ahmet Bölükbaşı ve Ali Bölükbaşı ise, kendilerini kabullerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler ve içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı ve Koronavirüs Pandemi salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi ve muhtaç durumda olan ailelere bir nebzede olsa sıkıntılarını giderebilme adına Valilik bünyesinde hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 60 Bin TL. değerinde alış-veriş çeki bağışında bulunacaklarını belirttiler.

 
Vali Aktaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılan bağışın çok anlamlı olduğunu belirterek, bu süreçte yapılan bağışın ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını gidereceklerini belirtti ve hayırsever Ahmet Bölükbaşı ve Ali Bölükbaşı’na teşekkür etti.