Siyaset

Hemşehrimiz Yusuf Özel Yeniden Aday

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Nevşehirli Hemşehrimiz Yusuf Özel,MHP Sultangazi İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde yeniden aday olduğunu belirtti. Özel, yaptığı açıklamada: "Değerli Sultangazi'li hemşehrile

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Nevşehirli Hemşehrimiz Yusuf Özel,MHP Sultangazi İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde yeniden aday olduğunu belirtti.

Özel, yaptığı açıklamada: "Değerli Sultangazi'li hemşehrilerim ; Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığımızın Olağan Kongresi 22 Ağustos Cumartesi günü SULTANGAZİ Ramazan etkinlik alanında açık havada  gerçekleşecektir.

Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın oluru ile  kongremizde ilçe başkanlığına adaylığımı beyan ediyorum.

Dünyada ve ülkemizde malum olan Covid 19 salgını nedeni ile, bilim kurulunun görüşleri ile genel merkezimizin talimatları doğrultusunda, kongremiz sosyal mesafe kurallarına uyarak yapılacak olup ; Covid-19 tedbirlerinden dolayı sadece hazirun listemizde olan delegelerimizin katılımıyla gerçekleşecektir.

Dualarını ve desteklerini esirgemeyen bütün Ülküdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Kongremizin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

İnşallah insanlık olarak bu zor günleri atlatarak tüm Ülküdaşlarımız ile  kucaklaşacağımız toylarımızda bir araya gelmek üzere bütün Dava Arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum." İfadelerini kullandı.