İl Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR, Nevşehir Kızılay Şube Başkanı Sayın Ercan CİVELEK’i Kızılay Haftası kapsamında ziyaret etti. 

Türk Kızılayının çalışmaları hakkında bilgi alan İl Müdürü Murat Demir, Kızılay Haftasını tebrik ederek Sayın Başkan Ercan CİVELEK’e çalışmalarında başarılar diledi. 

İl Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR ziyarette "Kızılay, insanların en zor anlarında yardımlaşma, dayanışma ve iş birliğini destekleyen bir kuruluş ve milletimizin gurur kaynağıdır. Sadece afet dönemlerinde değil başta kan, kök hücre ve sosyal yardım çalışmalarıyla göz dolduran Türk Kızılayımızın Kızılay Haftası’nı kutluyoruz.

Nevşehir Kızılay Şube Başkanı Ercan CİVELEK'e önemli bir görevi üstlenerek Nevşehir Kızılayına ivme kazandırdığı için müteşekkiriz. Ayrıca eğitime verdiği destek ve sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi. 

Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı CİVELEK Kızılay'ın yardıma muhtaç tüm insanlara, ellerinden geldiğince ve imkânlar çerçevesinde yardıma koştuğunu dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek İl Millî Eğitim Müdürü  Murat DEMİR’e teşekkürlerini ilettiler.