Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri Nevşehir Merkez İlçeye bağlı köyler başta olmak üzere tüm köylerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Merkez İlçeye bağlı köyler başta olmak üzere tüm köylerdeki yol, su, elektrik gibi alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. 

Bu kapsamda, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Avanos İlçesine bağlı Paşalı köyü ve Ürgüp İlçesine bağlı Demirtaş köyünün içme suyu elektrik arızasını gidererek, bu köylere yeniden su verilmesini sağlamıştır.

Öte yandan Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ise Merkez İlçeye bağlı Çiftlik ve Tatlarin arası, Ürgüp İlçesine bağlı Akçaören ve Başdere köylerinin yön tabelaları ile köy giriş-çıkış levhalarının yenileme işlemlerini tamamladı. 

Kozaklı İlçesine bağlı Abdi ve Kalecik köyleri ile  Avanos İlçesine bağlı Topaklı köyünün yol kumlama çalışmaları devam ederken, diğer taraftan Avanos İlçesi’nin çöp enkazı kaldırma işlemleri tamamlandı.

Son olarak, ekipler tarafından Gülşehir İlçesine bağlı Gümüşkent köyünün yol dolgu işlemleri ile yol kumlama çalışmaları devam ediyor.