Nevşehir de Bugün

İl Özel İdaresinden 153 Köye Koronavirüs'e Karşı Dezenfektan

Nevşehir İl Özel İdaresi, Koranavirüs salgınını önleme faaliyetleri kapsamında satın aldığı dezenfektan ilaçların; sorumluluk sahasında bulunan 153 köyün muhtarlarına dağıtımının yapıldığını ve bu ilaçlarla köylerde bu

Abone Ol

Nevşehir İl Özel İdaresi, Koranavirüs salgınını önleme faaliyetleri kapsamında satın aldığı dezenfektan ilaçların; sorumluluk sahasında bulunan 153 köyün muhtarlarına dağıtımının yapıldığını ve bu ilaçlarla köylerde bulunan ortak kullanım alanlarının dezenfekte edildiğini açıkladı.

Konuya dair İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada;

“Çin Halk Cumhuriyeti’nin Vuhan kentinde çıkan ve birçok ülkeye yayılan Koranavirüs salgınını önleme faaliyetleri kapsamında İdaremiz tarafından dezenfektan ilaçları satın alınmıştır.
İdaremiz tarafından alımı gerçekleştirilen dezenfektan ilaçları, görev ve sorumluluk sahamızda bulunan 153 köy muhtarlarına dağıtımı yapılmakta olup, söz konusu ilaçlarla Vatandaşlarımızın ortak yaşam alanları olan; camiler, taziye evleri, okullar, muhtarlık binaları, toplu taşıma araçları, kafeteryalar vb. yerler dezenfekte edilmektedir.” 
İfadeleri kullanıldı.