Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, İl Genel Meclis Üyeleri Sami DİŞLİ ve Ahmet EROĞLU; Hacıbektaş İlçesi’ne bağlı Köylerin Muhtarları Köylerin sorunlarına yönelik istişare toplantısı düzenledi.

Yapılan toplantıda; Hacıbektaş İlçesi’ne bağlı Köylerin sorunları dinlendi ve önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilecek çalışmalar için Planlama ve Çalışma takvimi oluşturuldu.

Konuyla ilgili Nevşehir İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada;
“Genel Sekreterimiz Kamil Duru, İl Genel Meclisi Başkanımız Gürbüz Dinç, İl Genel Meclis Üyelerimiz Sami DİŞLİ ve Ahmet EROĞLU ile Akparti Hacıbektaş İlçe Başkanı Emrah DEMİR; Hacıbektaş ilçemize bağlı köylerin muhtarları ile 26.02.2020 tarihinde saat 13:30'da köylerin sorunlarına yönelik istişare toplantısı düzenledi. Yapılan toplantıda; Hacıbektaş İlçemize bağlı muhtarların istek ve talepleri dinleyerek, önümüzdeki dönemde köylerimizde gerçekleştirilecek çalışmalar için planlama ve çalışma takvimi oluşturdular. Akabinde Genel Sekreterimiz Kamil Duru, İl Genel Meclisi Başkanımız Gürbüz Dinç, İl Genel Meclis Üyelerimiz Sami DİŞLİ ve Ahmet EROĞLU ile Akparti Hacıbektaş İlçe Başkanı Emrah DEMİR; Karaburna Köyümüzü ziyaret ederek  incelemelerde bulundular ve köylülerimizin sorunlarını dinleyerek, görüş alışverişinde bulundular.” 
İfadeleri kullanıldı.