Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Malatya ve Elazığ İllerinde meydana gelen Deprem’le ilgili çalışmalara kayıtsız kalmadı.

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’ndan toplam 8 Personel; “Gönüllü Olarak” Elazığ ve Malatya illerinde devam eden hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere yola çıktılar.

Konuyla ilgili Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;
 “24.01.2020 tarihinde merkez üssü Elazığ İli Sivrice İlçesinde meydana gelen deprem nedeniyle Malatya ve Elazığ İllerinde hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere İl Müdürlüğümüzden, 4 teknik personel, 2 şoför personel ve 2 araç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından, 2 personel olmak üzere; toplam 8 kişi görevlendirilmiştir. Hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere görevlendirilmiş olan arkadaşlarımız bugün saat 12:00 itibari ile yola çıkmışlardır. Kendilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı.