Özel Haber

İşte Nevşehir’in Gönül Elçileri

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Malatya ve Elazığ İllerinde meydana gelen Deprem’le ilgili çalışmalara kayıtsız kalmadı.Nevşeh

Abone Ol

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Malatya ve Elazığ İllerinde meydana gelen Deprem’le ilgili çalışmalara kayıtsız kalmadı.

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’ndan toplam 8 Personel; “Gönüllü Olarak” Elazığ ve Malatya illerinde devam eden hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere yola çıktılar.

Konuyla ilgili Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;
 “24.01.2020 tarihinde merkez üssü Elazığ İli Sivrice İlçesinde meydana gelen deprem nedeniyle Malatya ve Elazığ İllerinde hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere İl Müdürlüğümüzden, 4 teknik personel, 2 şoför personel ve 2 araç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından, 2 personel olmak üzere; toplam 8 kişi görevlendirilmiştir. Hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere görevlendirilmiş olan arkadaşlarımız bugün saat 12:00 itibari ile yola çıkmışlardır. Kendilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı.