Nevşehir İl Müftülüğü tarafından kadınlara yönelik 'Miraç Kandili Özel" programları düzenlendi.

Peygamber Efendimizin, Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan da semaya yaptığı ve Allah'ın sonsuz kudretinin eserlerini temaşa ettiği hikmet yüklü yolculuğun gerçekleştiği Miraç Gecesi dolayısıyla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 2000 Evler Camii ve Selahaddin Eyyubi Camii ile Göreme Beldesi Merkez Hacı Mustafa Ağa Camii'nde kadınlara yönelik programlar düzenlendi.

Programlara, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaizi Asuman Turgut, İl Vaizleri Hatice Bahacan ve Selva Özelbaş, Kur'an kursu öğreticileri ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda bayan katıldı.

Öğle namazı sonrası başlayan programlarda, Nevşehir Müftülüğü Kur'an kursu hocaları tarafından Kur`an-ı Kerim, salavatlar, tekbirler ve ilahilerin okunduğu Miraç Kandili Özel Programları, İl vaizleri Asuman Turğut, Hatice Bahacan ve Selva Özelbaş'ın sohbeti ile devam etti.

Hacı Mustafa Ağa Camii'nde düzenlenen program sonunda programa katılan Göreme (Avcılar) Beldesi Kur'an Kursu 4-6 yaş grubu sınıfında eğitim gören minik öğrencilere hediyeler verildi.

Programlar, yapılan dua ve ikramlarla sona erdi.